Labuan

Kerja. Hari ni (26/07/2012), last day aku di Labuan. Dah 3 hari aku kat sini.

20120627-051559.jpg

Aku stay di Grand Dorsett ni. Hotel 5 star. Nasib baik pejabat aku bayar kan. Kalau nak harap aku datang sini stay di hotel fikir dua tiga kali juga.

20120627-051802.jpg

20120627-051818.jpg

Di Labuan ni yang murah, kereta, coklat, arak dan rokok seja. Yang lain sama atau lagi mahal dari tempat lain. Kecil seja Labuan ni. Kalau pusing sejam lebih habis la satu pulau.

Di sini banyak syarikat off shore, selalu berkaitan minyak. Ramai betul orang yang pakai baju engineer di sini. Lagi lagi di hotel ni.

20120627-052206.jpg

20120627-052243.jpg

20120627-052302.jpg

20120627-052318.jpg

20120627-052340.jpg

20120627-052359.jpg

20120627-052417.jpg

20120627-052439.jpg

20120627-052456.jpg

20120627-052514.jpg

20120627-052537.jpg

20120627-052551.jpg

20120627-052610.jpg

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s