Labuan

Kerja. Hari ni (26/07/2012), last day aku di Labuan. Dah 3 hari aku kat sini.

20120627-051559.jpg

Aku stay di Grand Dorsett ni. Hotel 5 star. Nasib baik pejabat aku bayar kan. Kalau nak harap aku datang sini stay di hotel fikir dua tiga kali juga.

20120627-051802.jpg

20120627-051818.jpg

Di Labuan ni yang murah, kereta, coklat, arak dan rokok seja. Yang lain sama atau lagi mahal dari tempat lain. Kecil seja Labuan ni. Kalau pusing sejam lebih habis la satu pulau.

Di sini banyak syarikat off shore, selalu berkaitan minyak. Ramai betul orang yang pakai baju engineer di sini. Lagi lagi di hotel ni.

20120627-052206.jpg

20120627-052243.jpg

20120627-052302.jpg

20120627-052318.jpg

20120627-052340.jpg

20120627-052359.jpg

20120627-052417.jpg

20120627-052439.jpg

20120627-052456.jpg

20120627-052514.jpg

20120627-052537.jpg

20120627-052551.jpg

20120627-052610.jpg